Piec piekarniczy modułowy 3-komorowy | elektryczny | okap | komora wzrostowa | 25,5 kW | 400V | 1260x1020x2050 | MT/800/2

RESTO QUALITY
MT/800/2
  • -20%
55 630,00 zł
44 501,50 zł Zniżka 20%
55 630,00 zł
44 501,50 zł netto
68 424,90 zł
54 736,84 zł brutto

Ilość

printdrukuj
NEGOCJUJ CENĘ
Piec piekarniczy modułowy 3-komorowy | elektryczny | okap | komora wzrostowa |  25,5 kW | 400V | 1260x1020x2050 | MT/800/2

Piec piekarniczy modułowy 3-komorowy | elektryczny | okap | komora wzrostowa | 25,5 kW | 400V | 1260x1020x2050 | MT/800/2

 

account_circleWyślij do znajomego
Piec piekarniczy modułowy 3-komorowy | elektryczny | okap | komora wzrostowa |  25,5 kW | 400V | 1260x1020x2050 | MT/800/2

Piec piekarniczy modułowy 3-komorowy | elektryczny | okap | komora wzrostowa | 25,5 kW | 400V | 1260x1020x2050 | MT/800/2

 

Masz pytania? Zadzwoń lub napisz - pomożemy!
phone 501 205 855
mail_outline sklep@mrozan.pl

Opis urządzenia:

  • Elektryczne piece piekarnicze znajdujące zastosowanie w piekarniach, cukierniach, pizzeriach i sklepach
  • Możliwość piętrowania – pozwalająca na oszczędność miejsca w lokalu
  • Modułowa budowa pieców elektrycznych pozwala na ich dowolną konfigurację i wyposażenie
  • Funkcja Turbo – pozwalająca na szybkie nagrzanie się komory przy uruchomieniu pieca
  • Precyzyjna kontrola ciepła
  • Dobrze wyizolowany elektroniczny panel sterowania, chłodzony przez specjalny system
  • Łatwa regulacja temperatury maksymalnie do 400 °C
  • Niezależne sterowanie przednich i tylnych grzałek
  • Grzałki kwarcowe zabudowane stalą nierdzewną
  • Górne elementy grzewcze posiadające ceramiczną izolację
  • Podwójne halogenowe podświetlenie wnętrza komory
  • Przeszklone okienko rewizyjne umożliwiające podgląd wypieku
  • Drzwi z dolnym otwieraniem
  • Spód komorowy wyłożony wysokiej jakości włoską płytą szamotową o grubości 90 mm
  • Wbudowany timer
  • Prosty i intuicyjny w użytkowaniu
  • Możliwość zamówienia pieca z funkcją naparowania komory – za dodatkową opłatą
  • Możliwość zamówienia pieca i okapu w kolorze czarnym - dopłata 500 zł netto
  • UWAGA! Brak możliwości zamówienia pełnego szamotu i funkcji naparowania komory w jednej komorze - potrzeba wyboru jednej opcji
  • Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP
  • Certyfikat CE

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1260x1020x2050
  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 840x840x180
  • Pojemność komory: 2 blachy 400x600 mm, 2 blachy 400x800 mm, 4 blachy 400x400 mm, 4 blachy okrągłe Ø400 mm
  • Grubość dolnej płyty szamotowej [mm]: 90
  • Moc [kW]: 25,5 (3x 7,5 kW + 3 kW)
  • Moc wraz z funkcja naparowania komory [kW]: 29,7 kW
  • Stopień ochrony szczelności: IP 20
  • Napięcie [V]: 400
  • Prąd znamionowy [A]: 100
  • Temperatura [°C]: 50-400
  • Oświetlenie – 6 lamp, 25 W
  • Izolacja: wełna skalna
  • Waga [kg]: 498
  • Waga urządzenia wraz z funkcją naparowania komory [kg]: 543

W zestawie:

  • MK/800/T - Komora wzrostu Wymiary zewnętrzne [mm]: 1220x900x700, waga [kg]: 75
  • DVL/800 – okap Wymiary zewnętrzne [mm]: 1260x1250x150, waga [kg]: 35

 

Wyposażenie opcjonalne:

  • M800-S - funkcja naparowania komory (cena dotyczy jednej komory)
  • M800-SZ - komora wyłożona w całości kamieniem szamotowym (cena dotyczy jednej komory)

 

 

 

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Piec piekarniczy modułowy 3-komorowy | elektryczny | okap | komora wzrostowa | 25,5 kW | 400V | 1260x1020x2050 | MT/800/2

Napisz swoją opinię