Piec do pizzy neapolitańskiej | 6x33cm | 500 °C | AUGUSTO 6 E

RESTO QUALITY
AUGUSTO 6 E
  • -20%
73 580,00 zł
58 860,69 zł Zniżka 20%
73 580,00 zł
58 860,69 zł netto
90 503,40 zł
72 398,65 zł brutto

Ilość

printdrukuj
NEGOCJUJ CENĘ
Piec do pizzy neapolitańskiej | 6x33cm | 500 °C | AUGUSTO 6 E

Piec do pizzy neapolitańskiej | 6x33cm | 500 °C | AUGUSTO 6 E

 

account_circleWyślij do znajomego
Piec do pizzy neapolitańskiej | 6x33cm | 500 °C | AUGUSTO 6 E

Piec do pizzy neapolitańskiej | 6x33cm | 500 °C | AUGUSTO 6 E

 

Masz pytania? Zadzwoń lub napisz - pomożemy!
phone 501 205 855
mail_outline sklep@mrozan.pl

Wyrafinowany design, zaawansowana ergonomia, włoska tradycja


Nowy piec kopułowy do pizzy neapolitańskiej Zanolli AUGUSTO® łączy estetyczny tradycyjny włoski wygląd z łatwością obsługi profesjonalnych pieców elektrycznych, gwarantując najwyższą wydajność. Piec dostępny jest w wersji na 6 i 9 pizz, z maksymalną temperaturą 500°C i komorą pieczenia w całości wyłożoną ogniotrwałą ceramiką.


Elektryczny piec do pizzy neapolitańskiej


Innowacje, estetyka, moc i dystrybucja ciepła sprawiają, że nowe AUGUSTO® jest Cesarzem Pieców. Kopuła, postarzany granit, zaokrąglona forma, elektroniczny wyświetlacz sterowania, części zewnętrzne ze stali nierdzewnej malowanej proszkowo i w 100% bezdrzewne. Temperatura 500° C przy mniej niż 10 kW (średnia moc elektryczna kW/h). Maksymalna oszczędności energii dzięki opatentowanego systemu AIR TRAP SYSTEM®.
Witamy w prawdziwej rewolucji.

 

Opis:

  • Profesjonalny piec umożliwiający przygotowanie pizzy neapolitańskiej
  • Połączenie klasycznego tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną i zaawansowaną technologią profesjonalnych pieców elektrycznych
  • AIR TRAP SYSTEM® - opatentowany system AIR TRAP gwarantujący maksymalną oszczędność energii – wytworzona zostaje przy wylocie pieca bariera powietrzna, utrzymująca gorące powietrze nagromadzone wewnątrz komory, bez potrzeby zamykania drzwiczek
  • Wysoka 30% oszczędność energii względem innych pieców na rynku
  • Równomierne i jednolite wypiekanie pizzy w całej komorze
  • Oddzielna kontrola temperatury grzałki górnej i dolnej (podwójna sonda temperatury)
  • Komora pieczenia w całości wyłożona ogniotrwałą ceramiką
  • Dolna ogniotrwała kamienna płyta o grubości 3 cm
  • Możliwość osiągnięcia najwyższej temperatury roboczej 500 °C w zaledwie 90 minut
  • Doskonała izolacja termiczna zapobiegająca nadmiernemu nagrzewania się obudowy zewnętrznej, a także pozwalająca na zatrzymanie całości ciepła wewnątrz komory 
  • Szeroki blat roboczy wykonany z postarzanego czarnego granitu
  • Komin z wyciągiem grawitacyjnym
  • Wewnętrzne oświetlenie LED
  • Elektroniczny wyświetlacz sterowania
  • Stylowy opatentowany design i solidna konstrukcja
  • Możliwość demontażu pieca na 5 części – pozwalająca na jego ułatwiony montaż
  • Prosty w użytkowaniu i efektywny w działaniu
  • Podstawa na kółkach pozwalająca na swobodne przesuwanie, przemieszczanie pieca
  • Standardowy kolor: miedź – malowana proszkowo stal nierdzewna

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1620x1800x2160
  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 1040x700x125
  • Wysokość komory [mm]: 125
  • Pojemność pizz: 6x33 cm
  • Moc maksymalna [kW/h]: 14,4
  • Moc średnia [kW/h]: 7,2
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: do 500
  • Waga [kg]: 455

 

Wyposażenie opcjonalne:

  • Podstawa zabudowana z 3 stron
  • Stojak na akcesoria
  • Nóżki – montowane, jako dodatek do kółek wzmacniając stabilność konstrukcji podstawy
  • Kopuła w innym kolorze (czerwony, niebieski, złoty)
  • Niepomalowana kopuła (kolor biały)

 

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Piec do pizzy neapolitańskiej | 6x33cm | 500 °C | AUGUSTO 6 E

Napisz swoją opinię