Profesjonalny elektryczny piec modułowy, który znajduje szerokie zastosowanie w cukierniach, piekarniach, pizzeriach czy sklepach
Idealnie nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy
Piec modułowy można piętrować, co pozwala na zwiększenie wydajności lokalu, przy jednoczesnej oszczędności miejsca
Wysokość komory wynosi 210 mm
Wyposażony jest w dźwignię do regulacji naparowania komory
Piec zapewnia idealny wypiek produktów, dzięki niezależnie regulowanym górnym i dolnym grzałkom
W piecu pomieszczą się blachy cukiernicze 2x 60x80 cm lub 4x 60x40 cm
Wyposażony w płytę szamotową na dnie komory
Elektroniczny panel sterowania umożliwia zaprogramowanie czasu pieczenia i czasu naparowania komory oraz ustawienie temperatury dolnych i górnych grzałek
Możliwość wyposażenia pieca w okap kondensacyjny - dopłata 10 290 zł netto
Możliwość wyposażenia w podstawę z prowadnicami, na kółkach: