Sklep MROZAN jest w trakcie aktualizacji.
Prosimy o weryfikację cen i dostępności z obsługą.
Producenci
Ostatnio przeglądane
piec elektryczny, manualny panel sterowania, termoobieg, pojemność: 9x GN 2/1 (3x...
Nowy produkt
piec elektryczny, manualny panel sterowania, termoobieg, pojemność: 9x GN 2/1 (3x 3 komory)
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
Szerokość [mm]: | 900 |
Wysokość [mm]: | 1590 |
Zakres temperatur [°C]: | od 50 do 250 |
Zasilanie [V]: | 400 |
Pojemność komory użytkowej [l lub GN]: | 3x GN 2/1 x 3 komory |
Długość [mm]: | 900 |
Moc [kW]: | 21,0 |
Segmentowy piec konwekcyjny z termoobiegiem KROMET jest polecany jako podstawowe wyposażenie zarówno małych i średnich obiektów gastronomicznych, jak i dużych, profesjonalnych kuchni.
Z tej linii proponujemy piece 1, 2 lub 3-komorowe zależnie od ilości wydawanych posiłków. Każda komora posiada niezależny panel sterowniczy. Piece te są przeznaczone do pieczenia wszelkiego rodzaju produktów mięsnych, drobiu i ryb oraz ciast.
Przemyślana i solidna konstrukcja gwarantuje długi okres użytkowania. Możliwość zastosowania tac GN 2/1 na trzech poziomach pieczenia, higieniczne wnętrze oraz czytelny i przyjazny w obsłudze panel sterowniczy zapewniają pełen komfort pracy, sprawiając, iż przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie będzie stanowiło już problemu.