Piec konwekcyjny KROMET 000.PE-2/T

Nowy produkt

piec elektryczny, manualny panel sterowania, termoobieg, pojemność: 6x GN 2/1 (3x 2 komory)

Więcej szczegółów

7 985,00 zł netto

9 821,55 zł brutto

Opis

Szerokość [mm]:900
Wysokość [mm]:1120
Zakres temperatur [°C]:od 50 do 250
Zasilanie [V]:400
Pojemność komory użytkowej [l lub GN]:3x GN 2/1 x 2 komory
Długość [mm]:900
Moc [kW]:14,0

Więcej informacji

Segmentowy piec konwekcyjny z termoobiegiem KROMET jest polecany jako podstawowe wyposażenie zarówno małych i średnich obiektów gastronomicznych, jak i dużych, profesjonalnych kuchni.

Z tej linii proponujemy piece 1, 2 lub 3-komorowe zależnie od ilości wydawanych posiłków. Każda komora posiada niezależny panel sterowniczy. Piece te są przeznaczone do pieczenia wszelkiego rodzaju produktów mięsnych, drobiu i ryb oraz ciast.

Przemyślana i solidna konstrukcja gwarantuje długi okres użytkowania. Możliwość zastosowania tac GN 2/1 na trzech poziomach pieczenia, higieniczne wnętrze oraz czytelny i przyjazny w obsłudze panel sterowniczy zapewniają pełen komfort pracy, sprawiając, iż przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie będzie stanowiło już problemu.

  • TERMOOBIEG zapewniający równomierny rozkład temperatur i ten sam efekt pieczenia na wszystkich poziomach
  • HIGIENICZNA KOMORA dzięki łatwemu czyszczeniu zaokrąglonych krawędzi i narożników oraz odpływie w dnie pieca
  • WYJMOWALNE PROWADNICE ułatwiające czyszczenie i ukształtowane w sposób gwarantujący zawsze prawidłowe osadzenie pojemnika
  • DUŻA POJEMNOŚĆ komory dzięki możliwości zastosowania tac GN 2/1 na trzech poziomach pieczenia