Filtruj według

Marka

Marka

Cena

Cena

  • 1 100,00 zł - 131 720,00 zł

Urządzenia grzewcze

Urządzenia grzewcze

  • Patelnie gastronomiczne
  • Frytownice
    <p>Frytowanie pozwala na smaczne i szybkie przygotowanie wielu produktów w krótkim czasie! Frytki, chrupiące sznycle, kruche wypieki, soczyste sajgonki... i wiele innych. OPTYMALNE FRYTOWANIE polega na przestrzeganiu kilku prostych zasad pozwalającym uzyskać zdrowy, chrupiący i smaczny produkt, a frytownicę utrzymać w dobrym stanie przez wiele lat. 1. Właściwe napełnienie kosza, czyli frytowane produkty powinny swobodnie pływać w oleju. Stosunek frytowanego produktu do tłuszczu powinien wynosić ok. 1:10, ale nie należy przekraczać połowy wypełnienia kosza. 2. Optymalna temperatura waha się pomiędzy 170 a 180°C. Jeśli tłuszcz jest zbyt gorący zmniejsza się jego trwałość, a przy zbyt niskiej temperaturze do produktu przenika nadmierna ilość tłuszczu. 3. Odpowiedni tłuszcz do frytowania - w handlu dostępne są tłuszcze o różnych konsystencjach i różnej jakości. Stosowanie półpłynnego lub płynnego tłuszczu o wysokiej jakości zwróci się wielokrotnie: w smaku frytowanego produktu, w prostym i szybkim używaniu tłuszczu, i w jego trwałości. 4. Dostateczna staranność i przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny decydują o trwałości i bezawaryjnym funkcjonowaniu sprzętu. Wskazówki odnośnie mycia, konserwacji i obsługi sprzętu znajdą Państwo w instrukcji obsługi, co pozwoli na oferowanie najlepszej jakości przez długi czas.</p>
  • Piece do pizzy
  • Taborety gazowe i elektryczne
  • Kuchnie gazowe
  • Kuchnie gazowe z piekarnikiem
  • Kuchnie gazowe wok
  • Kuchnie elektryczne
  • Kuchnie elektryczne z piekarnikiem
  • Kuchnie indukcyjne
  • Kotły warzelne
  • Bemary
    <p>Bemary elektryczne i gazowe są nowoczesnymi urządzeniami gastronomicznymi przeznaczonymi do utrzymywania temperatury gorących potraw. Produkowane są w kilku wersjach różniących się wymiarami, pojemnością oraz sposobem zasilania. Dodatkowo możemy je podzielić na tanie i praktyczne bemary nastolne, bardziej profesjonalne bemary wolnostojące oraz bemary jezdne z kółkami zamontowanymi na dwóch lub czterech nogach podstawy. Bemary umożliwiają jednoczesne podgrzewanie od 1 do 4 pojemników GN 1/1 w jednej lub kilku komorach, które mogą mieć wspólne sterowanie temperaturą lub każda z nich może posiadać osobne sterowanie.</p>
  • Podgrzewacze frytek
  • Piece konwekcyjno-parowe
    <p>Piece konwekcyjno-parowe posiadają wentylatory, które wymuszają poziomy ruch powietrza w komorze, następnie ogrzane powietrze przetłaczają przez filtry odtłuszczające i ponownie dostarczają do komory. Pozioma cyrkulacja i odtłuszczanie gwarantują nieprzenikanie zapachów (głównym ich nośnikiem są tłuszcze) oraz równomierną temperaturę w komorze. Dodatkowo do komory z cyrkulującym powietrzem wtłaczana jest para wodna, która przyspiesza obróbkę termiczną, a jednocześnie zapobiega utracie wilgoci przez potrawy. Piece konwekcyjno-parowe umożliwiają: gotowanie, blanszowanie, pieczenie, kombinowaną obróbkę termiczno-parową, regenerację, pieczenie z sondą oraz gotowanie i pieczenie niskotemperaturowe. Główne zalety pieców konwekcyjno-parowych: - energooszczędność - małe wymagania co do powierzchni kuchennej - dwukrotnie mniejsza utrata masy przygotowywanych produktów (np. mięs) w stosunku do zwykłych urządzeń - ograniczenie zużycia tłuszczu do 95% w porównaniu z metodami tradycyjnymi - znaczne skrócenie czasu obróbki termicznej - możliwość np. pieczenia lub gotowania kilku potraw jednocześnie bez ryzyka przenikania zapachów - bardzo niska awaryjność Przy zakupie pieca konwekcyjno-parowego polecamy skorzystanie z naszego leasingu!</p>
  • Piece konwekcyjne
  • Piece konwekcyjne mikrofalowe
  • Kuchenki mikrofalowe
  • Gofrownice
  • Naleśnikarki
  • Kontakt-grille
  • Płyty grillowe
  • Grille gazowe
  • Gyrosy
  • Rożna
  • Urządzenia do hot-dogów
  • Opiekacze i salamandry
  • Tostery
  • Komory wzrostowe
  • Warniki i zaparzacze
  • Witryny grzewcze
  • Ekspresy do kawy
  • Urządzenia do czekolady
  • Piece do ziemniaków

Jest 271 produktów.

Pokazano 1-30 z 271 pozycji

Aktywne filtry

Lada grzewcza CEBEA CARMEN BEMAR 133/117 -21%
  • -21%
CARMEN BEMAR 1330
Szybki podgląd

Lada grzewcza CEBEA CARMEN BEMAR 133/117

wymiary 1330x1170x1245 mm, szyba prosta rozwierna

bemar wodny, promiennik IR

2 LATA GWARANCJI

Cena podstawowa 11 530,00 zł Cena 9 108,70 zł
11 530,00 zł
9 108,70 zł netto
14 181,90 zł
11 203,70 zł brutto
Piec konwekcyjny z grillem WHIRLPOOL AFO EM 4
  • -1 700,00 zł
851299602120
Szybki podgląd

Piec konwekcyjny z grillem WHIRLPOOL AFO EM 4

wymiary 585x655x570 mm, pojemność 4x GN2/3 lub 4x blacha 460x340 mm,

piec elektryczny, sterowanie manualne,

zasilanie 230V/50Hz, moc 3,6kW

Cena podstawowa 4 500,00 zł Cena 2 800,00 zł
4 500,00 zł
2 800,00 zł netto
5 535,00 zł
3 444,00 zł brutto
Piec konwekcyjno-parowy WHIRLPOOL AFO EM 4 SO
  • -3 200,00 zł
851299602270
Szybki podgląd

Piec konwekcyjno-parowy WHIRLPOOL AFO EM 4 SO

wymiary 605x725x715 mm, pojemność 4x GN1/1 lub 4x blacha 600x400 mm,

piec elektryczny, sterowanie manualne,

zasilanie 400V/50Hz, moc 5,8kW

Cena podstawowa 7 900,00 zł Cena 4 700,00 zł
7 900,00 zł
4 700,00 zł netto
9 717,00 zł
5 781,00 zł brutto
Lada grzewcza CEBEA CARMEN BEMAR LS-080 133/117 -21%
  • -21%
CARMEN BEMAR LS-080 1330
Szybki podgląd

Lada grzewcza CEBEA CARMEN BEMAR LS-080 133/117

wymiary 1330x1170x1245 mm, szyba prosta podnoszona na siłownikach

bemar wodny, promiennik IR

2 LATA GWARANCJI

Cena podstawowa 12 857,00 zł Cena 10 157,03 zł
12 857,00 zł
10 157,03 zł netto
15 814,11 zł
12 493,15 zł brutto